Iso standard

ISTORIJA

Brabo počinje sa radom, tehničko-tehnološkim pripremama, 1988. godine. U selekciji programa, između ostalih, izabran je krovni prozor zbog raznovrsnosti njegove pripreme. Ideja je prvenstveno bila napraviti proizvod koji je po karakteru kompleksan, a izazov je predstavljala i cinjenica da je do tada krovni prozor bio 100% uvozna komponenta iz tehnicki-razvijenih zemalja.
Nakon dve godine priprema za jedan ovakav program, 1990. godine Brabo zapocinje proizvodnju i već 1991. se u prodaji našao prvi Brabo  krovni prozor.
Od 1998. godine Brabo nastavlja da postoji kao preduzece za proizvodnju isključivo krovnih prozora na celu sa gospodinom Agapijem Bojovicem. Ovim se kvalitet proizvoda podiže na još viši nivo.

BRABO DANAS

Brabo je danas ozbiljna, industrijalizovana, tehnički kurentna i tipski prepoznatljiva firma. Razvojni procesi u firmi postavljaju se na tehnološki poslednjoj generaciji.
Program proizvodnje prate tri tehnološki potpuno različita i odvojena pogona (limarski, stolarski i bravarski), integrisana u proizvod koji izlazi na kraju – krovni prozor visokog kvaliteta. Brabo prodajni asortiman definisali su kupci, ciji su zahtevi uzimani u obzir pri konstrukciji proizvoda. Poštujuci njihove potrebe došlo se do Brabo euroline modela krovnih prozora, dostupnog u nekoliko serija.

BRABO TIM

Za jedan ovakav program koji se nudi tržištu potrebna je kadrovski visoko razvijena radna snaga, koja poseduje visok nivo tehnickog znanja, kao i dugogodišnje iskustvo koje nosi specificnositi u odnosu na standardna znanja i iskustva.
Brabo preduzece cini 40% visoko obazovanih, cime se nalazi na kadrovski višem nivou proizvodnje i predstavlja ozbiljno preduzece u odnosu na druge prizvodne radne organizacije ove vrste. Zaposleni u Brabo preduzecu prisutni su u svim fazama proizvodnje i time iskoordinirani u odnosu na krajnu funkciju koju licno obavljaju. U skladu sa navedenom strategijom Brabo teži da zaposleni što više vremena provode na terenu, spoznajuci prakticnu primenu i mogucnosti krovnih prozora.

KLJUČNI LJUDI

Agapije Bojović, osnivač i generalni direktor
Kontakt: agapije@brabo-rw.com

Vlatko Beatović, direktor proizvodnje
Kontakt: vlatko.beatovic@brabo-rw.com

Velibor Guberinić, direktor prodaje
Kontakt: velibor.guberinic@brabo-rw.com

Danijela Milošević, komercijalista
Kontakt: danijela.milosevic@brabo-rw.com